Преди един месец дневният ред на обществото беше да разбере

...
Преди един месец дневният ред на обществото беше да разбере
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Да оставим омразата и дребните игрички, а да отговорим на очакванията на хората

Преди един месец дневният ред на обществото беше да разбере за какво и по какъв метод се мина към прекъсване на контракта с „Газпром“ и за доставки на газ посредством медиатори, както и каква е цената на газа, която се доставя сега.

Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай по време на дебатите за удължение на работата на особено основаната краткотрайната комисия.

Комисията има за цел да сътвори изясненост, с цел да можем да разбираем на нашите гласоподаватели откакто към този момент сме диверсифирали газа- какъв брой по- на ниска цена газ ще получаваме и от кое място, сподели още Аталай.

„За един месец ние мъчно се събрахме, с цел да приемем разпоредбите. Директорите и министрите станаха туристи и летят от Азербайджан до Америка, от Америка до Азербайджан. Ако ние до един месец или до 45 дни не излезем с отчет на тази комисия, с цел да разбираем за какво към момента продължаваме да нямаме газ и се съгласим да включим в тази комисия, това което желаят сега сътрудниците от „ Да, България! “, това значи тази комисия да не си свърши работата, съобщи Аталай.

Той моли да не се употребява омразата и напомни за приватизацията на „Лукойл“, направена по времето на кабинета на Иван Костов.

„Нека всеки да се смири, да оставим омразата, да оставим дребните игрички и да си свършим работата, сподели Аталай и прикани да се удължи работата на комисията с един месец. След гласуването предлагането беше признато.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР