Преди две седмици Иванка Тръмп беше снимана да крачи на

...
Преди две седмици Иванка Тръмп беше снимана да крачи на
Коментари Харесай

Иванка Тръмп е изтеглена обратно в орбитата на баща си

Преди две седмици Иванка Тръмп беше снимана да крачи на празненството за рождения ден на Ким Кардашиян в Бевърли Хилс.

В сряда тя ще влезе в съда в Манхатън, с цел да свидетелства в процеса за бизнес измами на татко си.

Двете настройки показват ослепителен разграничен екран на живота на госпожа Тръмп: този, който е имала преди татко й да стане президент и към който се е пробвала да се върне, и трънливата действителност, която в този момент населява.

42-годишната госпожа Тръмп прекара годините, откогато Доналд Тръмп напусна Белия дом, обществено се дистанцира от орбитата на татко си. Когато той разгласи новата си кандидатура за Белия дом предходната година, тя незабавно даде да се разбере, че няма да се причисли към акцията.

" Много обичам татко си, " тя сподели. „ Този ​​път предпочитам да дам приоритет на дребните си деца и персоналния живот, който сътворяваме като семейство. Не възнамерявам да се занимавам с политика. “

Сега тя се озовава още веднъж въвлечена в фамилния цирк, до момента в който основният прокурор на Ню Йорк води хитов развой за гражданска машинация против нейния татко, братя и сестри и техния едноименен бизнес организацията Тръмп.

И до момента в който тя няма да застане като обвинена, залозите за нейното персонално и професионално бъдеще не могат да бъдат по-високи.

" Няма метод тя да излезе от този развой още повече дистанцирана от несъгласията към татко й ", сподели Дан Александър, редактор на Forbes и създател на White House, Inc.: How Donald Trump Turned президентството в бизнес.

" Това ще бъде неловко място за нея и не мисля, че това е известност, това е посоката, в която тя желае да върви. "

От социалист към отбягван

Иванка Тръмп построи репутацията си на световна персона и бизнесдама върху името на татко си.

Марката Trump в миналото е давала благосъстояние, искра и триумф. Тя се появява на корицата на тийнейджърски списания, фешън писти и червени килими с Челси Клинтън.

" Иванка, сходно на татко си, е занаятчия на саморекламата ", сподели господин Александър, който от години рапортува за бизнес връзките на фамилията. „ Това, което тя сама популяризираше, беше друг облик от този на татко си. Доналд Тръмп е неустрашим, мощен и без цитати самичък се е построил. Иванка Тръмп е женствена, заета и фамилно насочена, само че професионално сполучлива. “

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР