Преди две години латино дивата Дженифър Лопес и бившият бейзболен

...
Преди две години латино дивата Дженифър Лопес и бившият бейзболен
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Алекс Родригес: Втори шанс

Преди две години латино дивата Дженифър Лопес и някогашният бейзболен състезател Алекс Родригес афишират публично връзката си, появявайки се дружно на аления килим на Met Gala 2017. Преди това из холивудските потайности към този момент се носят клюки, че сред тях се случва нещо, по тази причина те просто вземат решение да покажат, че им се случва любовта. Независимо че са минали едвам броени седмици от първата им среща, че и двамата имат задоволително огромен прочувствен багаж и че минават през своите борби и демони непрестанно. Сега просто ще го вършат дружно.
    View this post on Instagram           
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 3, 2019 at 4:51pm PST

Джей Ло и А-Род за първи път се срещат на бейзболен мач през 2005 година. Тя е в публиката с тогавашната си половинка – Марк Антъни, а той е на терена, към момента в разцвета на кариерата си. Дванайсет години по-късно тя го вижда в Бевърли Хилс, до момента в който обядва, а той минава около нея. Току-що е завършила фотоси на промо за сериала, облечена като героинята си в него – с дънки, боти Timberland и къса къдрава коса. „ Почти му изкрещях “, спомня си певицата, макар че се дефинира като много срамежлива в сходни обстановки. Нещо обаче я кара да стане от масата, да го догони, да го потупа нежно по рамото и да му каже: „ Хей, аз съм Дженифър. “ Той се обърнал и споделил просто: „ Изглеждаш толкоз красива. “

Няколко дни по-късно излизат на първата си среща в хотел „ Бел Еър “. „ Той седеше там, облечен в бяла риза, толкоз убеден и неустрашим, и толкоз разговорлив. Мисля, че той си мислеше, че аз съм от шумните хора, само че аз не съм. Просто го слушах. А той говореше, говореше за проектите си, по какъв начин преди малко се е отказал от бейзбола, по какъв начин желае да се ожени още веднъж. Неща, за които нормално не се приказва на първа среща. Не знам дали той си мислеше, че е първа среща. За мен беше среща “, споделя Джей Ло, която видяла какъв брой нервозен бил първоначално, а това още повече я очаровало.
    View this post on Instagram           
A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on May 1, 2019 at 5:02pm PDT

„ Не знам дали беше среща. Може би се видяхме на вечеря поради нейните работни задължения “, споделя Алекс, който се чувствал прелестно с тази невероятна жена, която седяла против него, изключително в миг, в който прекосявал през сложен интервал, и даже не желал да си намерения какво ще се случи по-нататък. „ Докато не ми сподели, че е сингъл “, спомня си А-Род, който станал и отишъл до тоалетната, с цел да укроти нахлуващите го мисли. Едва там събрал храброст и й изпратил смс: „ По дяволите, толкоз си секси “. Докато тя гледала с изненада екрана на телефона си, в ресторанта се присъединила алармата за пожар и трябвало да бъдат евакуриани. Дали било знак? Може би. Защото огънят сред тях към този момент започвал да пламва.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР