Преди два дни мнозинството заспа, не си даде сметка за

...
Преди два дни мнозинството заспа, не си даде сметка за
Коментари Харесай

Даниел Митов за декларацията на НС: Мнозинството подценяваше сериозността на ситуацията до днес

Преди два дни болшинството заспа, не си даде сметка за сериозността на обстановката и не постигнахме обща декларация, каквато поискахме. До през днешния ден се чудеха какво да вършат. Днес въпреки всичко беше призната декларация на Народното събрание, като част от ръководещата коалиция - Българска социалистическа партия, отхвърли да гласоподава членовете в декларацията, които се засягат глобите. Това си е разлом в ръководещата коалиция, съобщи в “Още от деня” депутатът от ГЕРБ Даниел Митов.

“В последна сметка, през днешния ден опозицията даде някаква мощ на българския парламент и на държавното управление да има мандат, с цел да преговоря”, акцентира той.

За него измежду икономическите опасности пред България поради съветската военна интервенция в Източна Украйна са спиране на веригите на доставки, нараснала инфлация, повишаване на енергоносителите. Той чака у нас да се засилват хора, свързани с съветския президент, които да се пробват да дезинформират и “да папагалничат съветската пропаганда”.

Според него България би трябвало да помогне на украинската страна в “максимална степен”.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР