Преди два дена в мрежата се появи видео, което много

...
Преди два дена в мрежата се появи видео, което много
Коментари Харесай

Алла Пугчова показа порасналата Лиза (9-годишната й дъщеря копие на известната примадона – Снимки)

Преди два дни в мрежата се появи видео, което доста се хареса на почитателите на фамилията на Алла Пугачова. Уникалните фрагменти бяха снимани от самата примадона по времето когато във вилата й се събраха посетители. Тя улови ослепителен миг от празненството, което си спретнаха щерка й и децата на поканените.

Пугачова сподели какъв брой енергично се е научила да танцува щерка й Лиза, която е единствено на 9 години. Или дребната девойка има присъщ гений или съществено е залягала над уроците в учебно заведение, които са й преподавали в часовете по творчество.

Лиза Галкина се трансформира в звездата на фамилното празненство и на дансинга притегли вниманието на всичките посетители.  За разлика от нея брат й Хари Галкин не го вълнуват танците и заниманията и до момента в който Лиза танцува от цяло  сърце, той сърфира в интернет индиферентно.

Прави усещане, че порасналата Лиза от ден на ден стартира да наподобява на артистичната си майка.

Благодарение на фотосите почитателите имаха опция освен да се порадват на щерка й, само че и да видят къде в този момент живее фамилията. Вилата на Пугачова и Галкин се намира в Херцлия. И както можете да видите атмосферата в къщата е много по-различна от тая в замъка край село Гряз. Звездното семейство в този момент живее в доста по-скромни условия от преди. Но въпреки всичко във вилата има всичко належащо за удобен живот – обширна всекидневна, басейн и цветна градина.

Говори се, че къщата, която се намира в влиятелен регион коства 6 млн. $ и преди няколко години е записана на името на брата на Максим Галкин.

Източник: 7days.ru

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР