Преди дни се разчу, че от няколко месеца тя има

...
Преди дни се разчу, че от няколко месеца тя има
Коментари Харесай

Новият на Петя Дикова живее на неин гръб

Преди дни се разчу, че от няколко месеца тя има връзка с 6 години по-младия от нея стихотворец Илиян Любомиров, прочут още с псевдонима Августин Господинов. Както наподобява, той живее напълно на неин тил, писа „ Уикенд “.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков устоя новия си обичан, считат нейните сътрудници в Би Ти Ви. Макар да се води един от най-популярните млади поети в България, приходите от литературните планове на Илиян са пренебрежимо дребни на фона на разточителния живот, с който е привикнал. „ Ясно е кой носи парите у дома – Пипи се бъхти като луда, с цел да има с какво гаджето й да си покрива разноските”, шушукат в Би Ти Ви. За това свидетелства фактът, че създателят не си е мръднал пръста, с цел да обезпечи жилище за двамата. Той непосредствено се нанесъл в нейния дом и това по никакъв метод не го тормози.

Августин е привикнал да бъде обгрижван от дамите на сърцето си, настояват осведомени. Доскоро той се водеше публична половинка на най-хубавата другарка на Камен Воденичаров – Албена Ненкова, която през февруари става на 50 години. Миналата зима тя бе показана като дамата до Господинов в шоуто на Нова тв „ Черешката на тортата”.

Зрителите останаха като гръмнати, че това младо момче спи с жена, която може да му бъде майка. Говори се обаче, че с цел да се хареса една дама на Илиян, би трябвало да има две съществени качества: да е доста по-възрастна от него и да е съществено закръглена. Освен че дава отговор на тези критерии, Албена е и добре подплатена във финансово отношение. Тя има три книги зад тила си, само че литературата е единствено нейно занимание. Цялата й биография е обвързвана с мениджмънт в региона на туризма и ресторантьорството, а през 2014-а става началник на отдел в НДК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР