Преди дни, преди по-малко от седмица даже, Мария оповести публично,

...
Преди дни, преди по-малко от седмица даже, Мария оповести публично,
Коментари Харесай

Мара е невменяема!! Мъжът, който я обичал и ценял, се оказа... Миро Дзвера! (неразделни били - екипът на "Капките" проговори)

Преди дни, преди по-малко от седмица дори, Мария оповести обществено, че е подала молба за завършване на брака й с Мирослав Соколов. По думите й, тази мъка трябвало да завърши и всеки да поеме по пътя си.

Е, тя пое към студиото на " Като две капки вода ", само че се оказа, че и Миро Дзвера е поел нататък. Да, това не е следващата неистина, тъй като персонално екипът на " Капките " се зарече в това. А и очите им не лъжат - Миро бил непрекъснато до Мара - и на подготовките, и на лайфовете. Сакън да не я открадне някой, или тя да не пристане на различен...

Всичко това щеше да е муцка, в случай че преди дни Мария не " би тъпана ", съобщавайки, че има мъж до себе си - влюбчив, който я обича, схваща и я поддържа. Думи, които по никакъв начин, но по никакъв начин не се връзват с досегашните й разкази за Миро, който я заставил да зареже пеенето, държал се жестоко и даже си разрешавал да я наскърбява и плесници.

Все повече са хората, които, след тези неуместни разминавания в държанието и приказките на Мария, са уверени, че певицата е тотално несъответстваща. " Вече се чудя да не би да е залитнала и тя по някакви дроги, халюциногенни гъби ли яде, какво ли?! Но това естествен човек няма да го прави ", безапелационни са консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР