Преди дни Милан бе наказан от УЕФА с глоба, намаляване

...
Преди дни Милан бе наказан от УЕФА с глоба, намаляване
Коментари Харесай

Милан привлича Фабрегас, но се разделя с Чалханоолу?

Преди дни Милан бе осъден от УЕФА с санкция, понижаване на състава и наложителното изискване клубът да изравни финансовия си баланс до 2021-а година. Това, несъмнено, няма по какъв начин да не повлияе на прехвърлянията на “росонерите”, които обмислят разнообразни ходове, с цел да подобрят състава си, без да влизат в несъгласие с УЕФА, оповестява Gazzetta dello Sport.

#Milan: Fabregas, serve lo sconto. Sarà addio a Calhanoglu? https://t.co/ogvD4ExvxN #serieA #milan pic.twitter.com/J28Lc4YhvV
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 16 декември 2018 година
За да се бори за четвъртото място в Серия “А”, Милан би трябвало доста да укрепи редиците си. След прехвърлянето на Лукас Пакета “росонерите” ще създадат следващ опит да привлекат полузащитника на Челси Сеск Фабрегас, за който лондончани търсят 8 млн. евро. За да финансира идващите си покупко-продажби, клубното управление на Милан има намерение да продаде Хакан Чалханоолу. Интерес към турския национал демонстрира Република България (Лайпциг). Все по-сериозни стават слуховете, че Милан ще опита да притегли и ветерана Фабио Куалярела, който прави доста мощен сезон с екипа на Сампдория.
Серия А 16 кръг, вторник 18 декември  Болоня 21:30предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР