Преди дни една от най-красивите жени у нас - Катя

...
Преди дни една от най-красивите жени у нас - Катя
Коментари Харесай

Катя от Ритон издаде тайната на стройната си фигура

Преди дни една от най-красивите дами у нас - Катя от именития дует " Ритон ", подлуди аудиторията с решението си да се пусне по бански във видеото към новия летен шлагер " Брой до три ", написа HotNews.bg. Причина за възторжената реакция на потребителите е зашеметяващата форма, която 63-годишната певица показва в клипа. За постигането на изящния контур обаче Катя е положила съществени старания.

Тя е заложила на хранителен режим, който прецизно спазвала в интервала на целия локдаун, издава половинката ѝ в живота и на сцената - Здравко. Двамата гостуваха в " Преди обед ", където показаха новата си ария.

" Да, по този начин се получи. Когато няма купони, не се изкушаваме от хапка-пийка. Първият ден на втория локдаун стартира да работи за мен. Едни го назовават интервално недояждане, други - интервално хранене. Храня се единствено 4 часа в денонощието - сред 12 и 16 ч. Аз цялостен живот не закусвам, от есента и не вечерям. Всяка заран се проследявам на кантар ", показа Катя пред Деси Стоянова.



С помощта на този режим ритонката е съумяла да се отърве с близо 9 кг. Здравко пък призна, че е доста горделив от своята половинка, защото точно той убедил обичаната си да застане пред камерата за клипа към " Брой до три ", режисиран от Николай Скерлев, по бански.

Пред bTV музикантът добави, че главният проблем за положителната форма на артистите са късните им концерти: " Преди концерт не можем да се храним, тъй като с цялостен корем диафрагмата не работи както би трябвало. След концертите ни в страната се прибираме незабавно и се е случвало да вечеряме в 3-4 часа сутринта ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР