Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на

...
Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на
Коментари Харесай

БАБХ е дала 45 млн. лв. на фирма на Таки, твърди Иван Христанов

Преди дни шефът на БАБХ е дал на компания на Таки 45 млн. лв..

Това разобличаване направи Иван Христанов, някогашен зам.-министър на земеделието и основно настоящо лице за елиминиране на частни компании от " Капитан Андреево ", в изявление пред.

Той направи разкрития за пътя на опиатите през " Капитан Андреево " и настанените там частни компании, извършващи товаро-разтоварна активност. Кой управлява " Капитан Андреево ", пратките на опиати, Гранична полиция и Агенция " Митници " изясни ръководителят на Политическа партия " Единение " в предаването " 12+3 ".

" Смущаващо е, че този господин от БАБХ – Патарински, в четвъртък е дал на компания на Таки 45 млн. лв. – 15 млн. лв. на година за идващите три години за неутрализиране на скотски боклуци. Правителството налива пари – нали водихме война с Таки, най-големият необут на мафията. Бизнесмоделът е елементарен - регистрират се умрели животни, които отиват към колбасарници или се търкалят по полето край Кочериново – 30 умрели крави. Служители на БАБХ попълнят бележки и против тези бележки вие си стоите в Дубай, тъй като Таки живее там, и получавате 1,25 млн. лева всеки месец обезпечена пара ", описа Христанов.

И добави:

" Таки е абсолютният необут на мафията. Ами е дясната му ръка за схемите. Пепи Еврото е една от пионките, има развито въздействие в правосъдната система и спецсъда, само че е пионка, която те елементарно жертват. В момента има някоя друга пионка на мястото на Еврото и Нотариуса. Имаме доказателство, че има връзка сред " Капитан Андреево " и Чакърян и правосъдната система, доминирана от Певески. И цялата тази омерта, която изглеждаше до май 2022 година непробиваема, нанесохме пагубен удар върху главния поток, финансирал мафията и политически сили през пътя на опиатите. Това докара до отпадането на основния прокурор, Къро, Алексей Петров, Пепи Еврото .Доведе до офанзивата на парцели на Размиг Чакърян, изземване на компютри на " Евролаб ". Очевидно ударихме извънредно сензитивна точка в тази плеяда от звезди, окупирали България, и не ни разрешават като общество да си поемем въздух. Трагичното, е че ние ги махаме, те ги връщат ".

Иван Христанов изясни, че лабораторията на " Капитан Андреево " била просто печатница за пари.

" Наркотиците минаваха през товаро-разтоварна активност и по тази причина трябваше да върнем държавните органи да правят тази активност. И сегашният министър на земеделието, и шефът на БАБХ - Патарински, върнаха без аргументи тази активност на частни компании, две, от които са подадени към службите за извънредно рискови ".

Христанов, който бе народен представител от Политическа партия и напусна партията в последния ден на 48-ото Народно събрание, предвижда, че ПП-ДБ " вършат жертва в българския парламент за сметка на Екологичен потенциал ".

" Имаме внезапна промяна на позициите през днешния ден. Вчера беше " ще се постараем да осъществим мандата ", а през днешния ден " ние връщаме мандата, отиваме на избори 2 в 1 ". Тези сили в посока избори 2 в 1 станаха прекомерно явни ", твърди Христанов.

" За тези партии, които не сме в Народното събрание, изборите ще са извънредно сложни. Ние ще се активизираме напълно, с цел да дадем вяра и опция на тези над 400 000 гласоподаватели, които през 2021 година гласоподаваха за Политическа партия, а в този момент споделят " не желаеме, само че за кого " , съобщи упоритостите на Политическа партия " Единение " за влизане в Народното събрание Христанов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР