Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на

...
Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на
Коментари Харесай

Иван Христанов: БАБХ е дала 45 млн. лв. на фирма на Таки

Преди дни шефът на БАБХ е дал на компания на Таки 45 млн. лева Това разобличаване направи Иван Христанов, бивш зам.-министър на земеделието и основно е настоящо лице за елеминиране на частни компании от " Капитан Андреево ", в изявление пред БНР.

Той направи потресаващи разкрития за пътя на опиатите през „ Капитан Андреево “ и настанените там частни компании, извършващи товаро-разтоварна активност. Кой управлява „ Капитан Андреево “, пратките на опиати, Гранична полиция и Агенция „ Митници “ изясни ръководителят на Политическа партия „ Единение “ в предаването „ 12+3 “.

„ Смущаващо е, че този господин от БАБХ – Патарински, в четвъртък е дал на компания на Таки 45 млн. лева – 15 млн. лева на година за идващите 3 години за неутрализиране на скотски боклуци. Правителството налива пари – нали водихме война с Таки, най-големият необут на мафията. Бизнесмоделът е елементарен -  регистрират се умрели животни, които отиват към колбасарници или се търкалят по полето край Кочериново – 30 умрели крави. Служители на БАБХ попълнят бележки и против тези бележки вие си стоите в Дубай, тъй като Таки живее там, и получавате 1,25 млн. лева всеки месец обезпечена пара “, описа Христанов.

И добави: 

Таки е абсолютният необут на мафията - Капо ди тути капи. Ами е дясна му ръка за схемите. Пепи Еврото е една от пионките, има развито въздействие в правосъдната система и спецсъда, само че е пионка, която те елементарно жертват. В момента има някоя друга пионка на мястото на Еврото и Нотариуса. Имаме доказателство, че има връзка сред „ Капитан Андреево “ и Чакърян и правосъдната система, доминирана от Певески. И цялата тази омерта, която изглеждаше до май 2022 година изглеждаше непробиваема, ние нанесохме пагубен удар върху главния поток, финансирал мафията и политически сили през пътя на опиатите. Това докара до отпадането на основния прокурор, Къро Алексей Петров, Пепи Еврото. Доведе до офанзивата на парцели на Размиг Чакърян, изземване на компютри на Евролаб. Очевидно ударихме извънредно сензитивна точка в тази плеяда от звезди, окупирали България  и не ни разрешават като общество да си поемем въздух.  Трагичното, е че ние ги махаме, те ги връщат.

Иван Христанов изясни, че лабораторията на „ Капитан Андреево “ била просто печатница за пари. 

„ Наркотиците минаваха през товаро-товарна активност и по тази причина трябваше да върнем държавните органи нд правят тази активност. И сегашният министър на земеделието, и шефът на БАБХ - Патарински, върнаха, без аргументи, тази активност на частни компании, две, от които са подадени към службите за извънредно рискови.

Христанов, който бе народен представител от Политическа партия и напусна партията в последния ден на 48-ото Народно събрание, предвижда, че ПП-ДБ „ вършат жертва в българския парламент за сметка на Екологичен потенциал “.

„ Имаме внезапна промяна на позициите през днешния ден. Вчера беше „ ще се постараем да осъществим мандата “, а през днешния ден „ ние връщаме мандата отиваме на избори 2 в 1 “. Тези сили в посока избори 2 в 1 станаха прекомерно явни, твърди Христанов.

„ За тези партии, които не сме в Народното събрание изборите ще са извънредно сложни. Ние ще се активизираме напълно, с цел да дадем вяра и опция на тези над 400 000 гласоподаватели, които през 2021 година гласоподаваха за Политическа партия, а в този момент споделят „ не желаеме, само че за кого “ “, съобщи упоритостите на Политическа партия „ Единение “ за влизане в Народно събрание Христанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР