Преди дни бившата съпруга на Благой Георгиев даде интервю, в

...
Преди дни бившата съпруга на Благой Георгиев даде интервю, в
Коментари Харесай

Подъл удар: След интервюто на Полина, която го съсипа публично, Джизъса награби Ивана под носа й! (СНИМКИ от вчера)

Преди дни някогашната брачна половинка на Благой Георгиев даде изявление, в което обстойно и нашироко описа за кошмара си, наименуван живот с Джизъса. Тя сподели на цялата страна същинското лице на Благой, който бил раздразним, нападателен, настъпателен към дамите си пред децата им и още, и още... както и че е съвсем банкрутирал.

Всичко това Полина Спасова съобщи непосредствено, като посочи, че сега тя е сама, няма нова връзка и се е отдала напълно на работата си в бутик за облекла. И тук Георгиев очевидно видя златна опция за " удар ".

Той съвсем незабавно реагира и хоп - взе гаджето си Ивана Главчева и я заведе не къде да е, а във Велинград. В града, където родителите на Полина държат хотел и в който двамата с нея подвигнаха сватбата си. Найс, а?!

За да е гадорията още по-голяма, Благой качи фотография от велинградски хотел, на която гушка щерката на Ванко 1. Двамата са облечени неглиже, в спортен екип и очевидно са били на някакви процедури.

" Няма да се учудим и това да е същият хотел, в който са се венчали с Полина. Ей, но страшни простотии вършат тези наши " випчета ", огромна тъпота са ", разясняват консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР