Преди ден певицата Холзи направи твърде лично признание пред своите

...
Преди ден певицата Холзи направи твърде лично признание пред своите
Коментари Харесай

Холзи и този път успя

Преди ден певицата Холзи направи прекомерно персонално самопризнание пред своите почитатели в обществените мрежи. 27-годишната изпълнителка разгласява фотография, на която театралничи с здравна шапка и маска и към която написа, че ѝ се е наложило да претърпи поредна здравна намеса.

Въпреки че певицата не прецизира за какво се е наложило да постъпи в болница, тя разкрива, че не се случва и за първи път. При това директно преди церемонията по връчване на премиите Грами.

" Последният път, когато присъствах на премиите Грами, беше през 2017 година - тъкмо три дни след първата ми интервенция поради ендометриоза. Макар и с шевове по себе си, аз бях там и вървях по аления килим ", написа Холзи. " Странно по какъв начин нещата се повтарят - в този момент още веднъж съм оперирана и още веднъж ще участвам на събитието. "

Но Холзи не разреши неприятното персонално прекарване да я държи надалеч от блестящата гала и тази година. Тя освен присъстваше, само че както нормално съумя и да прикове погледите със стилна и ексцентрична визия.

Певицата бе номинирана в категорията за най-хубав различен албум за четвъртия си студиен If I Can`t Have Love, I Want Power, публикуван през 2021 година

Освен с сполучливата си кариера на певица, от близо година Холзи е и щастлива майка на дребния Ендър Ридли. Детето към този момент е на девет месеца, плод на любовта с приятеля ѝ Алев Айдън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР