Преди да започне работа в Нова тв, Деси Банова-Плевнелиева трупа

...
Преди да започне работа в Нова тв, Деси Банова-Плевнелиева трупа
Коментари Харесай

Деси Банова-Плевнелиева: Това бяха едни много сладки моменти в моя живот

Преди да стартира работа в Нова тв, Деси Банова-Плевнелиева натрупа опит пред камера в музикалната телевизия ММ, където през 1997 година води предаването “Хензел и Гретел ". “Това бяха едни доста сладки моменти в моя живот. Учех в УНСС и моят сътрудник Бисер Кунчев ми предложи да водим това предаване, на което брат му беше продуцент. Беше необикновен опит, тъй като като се изключи че предаването беше онлайн, имаше и контакт с публиката ", споделя тв водещата в подкаста “24 часа от живота ".

Един ден инцидентно схваща, че е разгласен конкурс в Нова тв за водещи на времето. Явява се дружно с над 2000 претенденти. Веднага изпъква измежду тях с това, че има записи от предходни тв изяви и няма никакви терзания пред камерата.

“На пробите споделиха, че иска ми се обадят, само че разбрах, че няма да се случи, тъй като това го споделяха на всеки. Тогава работех в немско-българска компания и имаше вероятности за тръгване в Германия. В един миг ми се обадиха и споделиха, че другия понеделник би трябвало да стартира работа в Нова тв. Три дни се чудих по какъв начин да постъпя, тъй като в малкия екран по това време нямаше нещо твърдо, до момента в който във компанията имах доста добра вероятност с съответни условия. После обаче взех решение да пожертвам ", споделя Плевнелиева.

Приема работата в малкия екран и кариерата ѝ в един миг потегля нагоре. Почти 20 години е на екрана като водеща на времето, създател е на документалния филм “Климатични аномалии ", отдаден на климатичните промени в България и могат ли те да бъдат предотвратени. Като създател на кино лентата е поканена да взе участие на среща в Ню Йорк, отдадена на световната смяна на климата. Тя е единственият български представител дружно с 12 известни лица на прогнозата за времето от целия свят.

От март тази година Деси Банова-Плевнелиева влезе в ново амплоа като водеща на рубриката “Тук и в този момент ". “Леко закъснях с тази стъпка. След 20 години на екрана видях и разбрах доста, пътувах с всичките тези климатични конгреси, само че хубавите неща се случват, когато човек излезе от зоната си на комфорт ", изяснява Плевнелиева за решението си да се отдръпна от воденето на прогнозата за времето и да споделя в друга светлина човешките истории на известни персони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР