Преди да станат големи имена в Холивуд, някои звезди са

...
Преди да станат големи имена в Холивуд, някои звезди са
Коментари Харесай

Нищо човешко не им е чуждо: Тези звезди са започнали пътя си към върха в... стрийптиз бара!

Преди да станат огромни имена в Холивуд, някои звезди са работели в стриптийз питейни заведения. Понякога работата е била за няколко дни, а различен път за месеци или години. Ето и кои са звездите, които са работели като стриптизьори. 

Лейди Гага

За да се устоя, изпълнителката работи като сервитьорка денем и стриптизьорка през нощта. Тя споделя, че е работела в Ню Йорк и изкарвала повече пари от вечерната си работа, само че през днешния ден счита своето решение да работи като стриптизьорка за много бясно.  

Виж още: Суперзвезди, само че същински хора в живота: Известните и богати, които употребяват градски транспорт 

Амбър Роуз

Амбър стартира работа, като стриптизьорка, когато е на 18 години. Тя споделя, че това е най-хубавото време в живота ѝ. Амбър споделя в изявление, че на мъжете не им било разрешено да ги допират и тя се забавлявала същински, била на сцена и не се срамувала от тялото си. Там намира и доста другари.

Виж още: Джони Деп се оплака: Холивуд го бойкотира поради историята с Амбър Хърд

Крис Прат

Крис прекарва известно време във фургон на Хаваите, където дружно с работата на детегледачка, косенето на трева и почистването на маси е и стриптизьор. Актьорът споделя, че постоянно е бил доста свободен и нямал проблеми да е гол. Крис получава 40 $ за присъединяване на рожден ден на една баба. Но по този начин и не е нает на работа в стриптийз клуб, поради слабите му танцови умения. 

Виж още: Звезди, които не се тормозиха да покажат тялото си малко след раждането

Хавиер Бардем

Актьорът стартира в началото на смешка, само че по-късно е поканен още веднъж. Този път и фамилията му са в публиката, а той споделя, че прекарването да танцуваш и майка ти и сестра ти да ти подмятат пари е същински призрачен сън. 

Кои са останалите, вижте във видеото нагоре!

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР