Преди да се предаде на сърдечната недостатъчност и инсулта във

...
Преди да се предаде на сърдечната недостатъчност и инсулта във
Коментари Харесай

Христо Сираков убива младеж в катастрофа и не лежи в затвора

Преди да се съобщи на сърдечната непълнота и инсулта във вторник, паметният бонвиван Христо Сираков неведнъж се е измъквал на косъм от гибелта. Малцина си спомнят, че Стоте манекенки има зад тила си две жестоки произшествия с жертви, като даже лежи 2 години в пандиза за автомобилното си талибанство за една от тях.

Преди повече от 38 години Христо прави грубо меле с новата си „ Лада “, в която се вози Ради Радев, наследник на режисьора Въло Радев, дружно с годеницата си и майка на бъдещото му дете – бременната днешна писателка и сценаристка Милена Фучеджиева. С тях е и различен кинаджия – Огнян Купенов.

Ради Радев остана вечно на 26

Всички са потърпевши тежко, а бащата на Ицо, който тогава е огромна съчка в самолетна компания „ Балкан “, изпраща хеликоптер да избавя младежите. За страдание Ради умира, а Милена, бременна в третия месец, оцелява по знамение. Най-парадоксалното е, че за това закононарушение Христо Сираков се измъква изсъхнал и не лежи и ден в пандиза.

Години по-късно Христо още веднъж убива човек с автомобила си и този път излежава част от 2-годишна присъда за рецидива. Бизнесменът избягваше да разяснява случаите. Само споделяше, че съжалява.

Милена Фучеджиева не поддържа връзка със Сираков след злополуката. Преди време тя осъди столичен вестник, съгласно който била проклела бонвивана и желаела гибелта му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР