Преди да се омъжи за Андрю Паркър - Боулс и

...
Преди да се омъжи за Андрю Паркър - Боулс и
Коментари Харесай

Камила в траур! Отиде си първата й любов

Преди да се омъжи за Андрю Паркър - Боулс и да разбие сърцето на крал Чарлз, с цел да може след повече от 20 години въпреки всичко да му каже " Да ", Камила Паркър изживява друга огромна обич. Новата кралица на Англия не крие, че в младостта си е била мечтана от мнозина. Но тези, които са се употребили от благоволението й, са единици.

 

 

71-годишната кралица е изживяла плевел романс с Кевин Бърк, който преди дни умря на 77-годишна възраст. Двамата се срещат, когато Камила дебютира в обществото, а той е известен бонвиван и фен на празненствата и коктейлите. Дъщеря на боен, Камила се среща със сина на сър Одри Бърк, заместител - шеф на английска самолетна компания, единствено на 19 години. Двамата се трансформират бързо в двойка и даже заживяват дружно. " Камила беше невероятна. По цяла вечер танцуваше, не можеше да се освободи от ухажорите си. Тя беше толкоз известна, без значение, че не беше красива и привлекателна. Беше радостна, усмихната, дръзка и мъжете полудяха по нея. Но до момента в който двамата с господин Бърк обикаляха празненствата из провинцията, нея я притегли блясъкът на Лондон. И след един бал там, тя просто си потегли от него, оставяйки го с разрушено сърце ", разкрива биографът на херцогинята.

 

Заради нея Кевин Бърк се дами късно - едвам на 42 години. По това време тя е омъжена за Андрю Паркър-Боулс, а свадите към нея и Чарлз не стопират.  Самият Бърк се развежда единствено няколко години по-късно с продуцентката Пета Бейкър. На 58 години обаче среща същинската си обич - Луиза Феъри от която се ражда и първото му дете - Макс, който той отглежда с голяма обич.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР