Преди да изпратя спасителния екип от международни и тайландски водолази

...
Преди да изпратя спасителния екип от международни и тайландски водолази
Коментари Харесай

Последна Информация За Децата, Които Бедстват В Пещерата В Тайланд!

" Преди да изпратя избавителния екип от интернационалните и тайландски водолази в пещерата за извеждане на децата, ние запознахме родителите им с всички елементи на интервенцията и получихме единодушието им за извършената евакуация по нашия проект ", съобщи Осоттханакон.

Операцията по извеждане на повърхността на блокираните деца и треньора им в далечна камера на пещерата и стартира в неделя в 10 часа (6 часа наше време - б.р.) и ще продължи най-малко до 21 часа същия ден. По информация на властта в интервенцията вземат участие 13 професионални водолази от целия свят и петимата най-хубави бойни плувци на военноморските сили на Тайланд.

В същото време родителите и роднините на децата, намиращи се в пещерата, се събраха на входа за специфичния брифинг където им бе показан проекта на евакуационната интервенция.

В началото на интервенцията полицията и военните маркираха и не разреших 200-метровата зона, неразрешена за всички, които не са директно ангажирани в непосредствената евакуационна интервенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР