Преди да е тръгнало в ефир, новото шоу на Нико

...
Преди да е тръгнало в ефир, новото шоу на Нико
Коментари Харесай

БГ Скандал: Голям гаф с визията на Алекс Сърчаджиева СНИМКИ

Преди да е тръгнало в ефир, новото шоу на Нико Тупарев, което наесен ще замести изчерпалия си и достигнал до сериозно ниски рейтинги „ Вип Брадър “, ниже гаф след гаф, написа ПИК.

 Резултат с изображение за Визията на Алекс Сърчаджиева едно към едно с тази на Лекса

Вече цялостен месец природозащитниците край морето надават писък, че „ Игри на волята “ разрушава природата назащитения плаж „ Листи “ от естествен парк „ Странджа “ край Синеморец.

А ето, че наблюдателни консуматори на обществените мрежи уличиха екипа и в още издънки.

И двете са свързани с водещата на предаването Алекс Сърчаджиева. За промо видеото актрисата бе преобразена като амазонка, която се гмурка, катери планини и търси съкровища.

Визията на чаровната Алекс обаче съмнително прилича тази на Лекса – фиктивен персонаж от американския постапокалиптичен ефирен сериал „ Стоте “. Който се излъчва в ефира на Би Ти Ви Екшън от 2016 година Лекса е командирът на съюзническите кланове на Грундер, рационален лидер и мощен боец.

Лекса и Алекс доста си наподобяват – черно облекло, очи, които изпъкват на фона на на половина покритото с черен грим лице и една и съща прическа. Нищо ново под слънцето! Другият гаф пък е в промо видеото, режисирано от Валери Милев.

 Резултат с изображение за Визията на Алекс Сърчаджиева едно към едно с тази на Лекса

Клипчето стартира със скок на Сърчаджиева в бездната, на дъното на която има езеро. Вече стана ясно, че с оглед сигурността на водещата, много от рисковите подиуми са били поверени на каскадьорка.

Явно тя е отменила Алекс и на въпросната сцена край езерото, от което водещата излиза изцяло суха – нито по костюма й с виждат капчици вода, нито косата й е мокра.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР