Преди часове, навръх Деня на влюбените, Павел на Преслава успя

...
Преди часове, навръх Деня на влюбените, Павел на Преслава успя
Коментари Харесай

Навръх Деня на влюбените: Павел на Преслава шокира всички! (не стига, че тя го хрантути, а... - СНИМКИ)

Преди часове, точно на Деня на влюбените, Павел на Преслава съумя да ядоса много от почитателите на певицата (които и без друго не го харесват особено)... Работата е там, че Преси пусна фотография с мъжа си като честитка за Свети Валентин.

Фотото очевидно е от последната им екзотична отмора на безоблачен остров, само че не мястото е това, което разбуни духовете. Нито Преслава.

Потребителите се възмутиха на Павел Лазаров, който по този начин или другояче рядко се появява на фрагменти с половинката си и даже в този момент не съумя да покаже малко същинска обич към нея.

" Вижте го, бе! Вижте го кютука по какъв начин е застанал! Ако си най-малко поне осведомен с езика на жестовете и тялото, ще ти светне незабавно. Преслава необятно усмихната, наподобява влюбена, а този даже принудително не може да изкара една усмивка. Да не приказваме, че даже не я е прегърнал, а ръцете му " висят " някъде в пространството към нея. И това при все, че от години е хрантутник на нейните разходи ", изригнаха консуматори.

Те и до през днешния ден не стопират да се чудят какво откри певицата в този мъж, че се е залепила за него като магнит, само че знаем, че любовта е и сляпа, и глуха. " Дано най-малко се е сетил да й купи нещо с негови пари ", подмятат зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР