Преди броени дни врати отвори най-новият ресторант под тепетата. На

...
Преди броени дни врати отвори най-новият ресторант под тепетата. На
Коментари Харесай

La Dolce Vita - новият любим ресторант на всички ценители...

Преди броени дни порти отвори най-новият ресторант под тепетата. На улица „ КолюФичето ”, тъкмо до Панаира, ще откриете ресторант La Dolce Vita. В него ви чака същинско кулинарно странствуване в света на усетите, квалифицирано от екипа на началник Иван Чуков. Тихата и уютна конюнктура в композиция със стилния и естетически изискан интериор добавя цялостното прекарване. Шеф Чуков основава меню, което включва редица ястия, усъвършенствани през дългогодишния му опит като основен готвач в редица реномирани заведения за хранене в Пловдив, както и в най-известните туристически дестинации в чужбина като Германия, Франция, Сен Тропе и Ибиза. Натрупаният опит и отношение към храната са пренесени под тепетата и менюто, което ресторантът предлага, е в типично съвременен европейски дух, последващо най-актуалните трендове в кулинарията.

В ресторанта ще намерите както пици, паста и ризото, които припомнят Италия и богатата палитра от усети на тази кухня, по този начин и обичайни български ястия като сармички, боб в гърне и качамак. За феновете на френската кухня има планувани и редица деликатеси - охлюви по Бургундски, както и гъши дроб по истинска френска рецепта. Средиземноморската кухня ще ви изкуши с пресни калмари, октопод, скариди и разнообразни риби. За феновете на сръбската скара и достоверната балканска кухня ресторантът предлага пълнена вешалица, плескавица, ущипци и джигерица. Традиционните български ястия се подготвят с обезпечено най-високо качество пилешко, свинско, телешко и агнешко месо, а феновете на телешките специалитети могат да се насладят на необикновено подготвен Black Angus Денвър стек.

За всички работещи и дейни хора, които държат на качествената и вкусна храна, даже и в късата обедна отмора, ресторант La Dolce Vita предлага и богато обедно меню, което се обновява всеки ден. Ресторантът разполага и с впечатляваща винена листа, основана и подбрана особено да бъде в синхрон с ястията в менюто. За изтънчените ценители на виното ще се погрижи и експерт сомелиер, който да ви предложи съвършеното вино, което да добави вкусовите качества на определената от вас храна.

От управата на ресторанта споделиха, че до дни ще проработи и отоплена зимна градина, която ще чака всички посетители през студените месеци. Ресторант La Dolce Vita е верният избор за всеки мотив - вечеря с другари, обяд с сътрудници или празник с обичаните хора. Заведението предлага опция за образуване на специфични тържества и фирмени празненства, които ще бъдат помнени дълго с съвършената организация, атмосфера и несъмнено, запазената марка на ресторант La Dolce Vita - вкусна и неповторима кухня, събрала най-хубавите ястия и усети от Европа и Балканите.

Ресторант La Dolce Vita чака всички ценители на качествената храна на адрес: гр. Пловдив; ул. " Колю Фичето " 1Е. Можете да запазите вашата маса на телефон: 0893 86 22 22.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР