Преди броени дни Сокър ейд организира звезден мач - Англия

...
Преди броени дни Сокър ейд организира звезден мач - Англия
Коментари Харесай

Световни звезди се радват на дар от България

Преди броени дни " Сокър ейд " провежда звезден мач - Англия против Сборен международен тим. Спортният театър се състоя на " Стамфорд Бридж " като сборният международен отбор записа победа след дузпи. Най-важното обаче е, че е събрана доста огромна сума за благородните дела. Известният роден футболен последовател - Кирил Евтимов, известен и като Човека в кадър, беше измежду VIP гостите на звездното благотворително събитие.

Кирил описа пред " Дарик кафе " детайлности свързани с благородната демонстрация. Споделя, че се е срещнал с Хари Реднап (треньор на международния тим) и футболната звезда Джо Коул, като е имал опция да им подари по бутилка марково родно вино. За въпросните диалози пък спомагат Георги Христов, който е добър другар и някогашен съотборник с Коул в отбора на Тампа Бей Роудис.

Само до преди няколко дни Джо Коул е бил на посетители на някогашния голмайстор на " А " група във Флорида. Както и Светослав Тодоров. Тоди е в прелестни връзки с Реднап от взаимната им работа в Портсмут, като благодарение на българина Помпи се избави от изпадане през сезон 2005/2006 година. Именно откакто това става факт потегля и прозвището на селекционера Хари Худини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР