Преди броени дни поп-фолк певицата Палома Митева и съпругът ѝ

...
Преди броени дни поп-фолк певицата Палома Митева и съпругът ѝ
Коментари Харесай

Мъжът на Палома Митева я разглези след раждането: Луксозни покупки затрупаха певицата

Преди броени дни поп-фолк певицата Палома Митева и брачният партньор ѝ Георги станаха родители на дъщеричка, която кръстиха Доника Мария. В момента фамилията се намира в Дубай, защото бащата развива бизнес самичък. През август месец младата мама се връща с бебето в Българя.

Виж още: Купонът е без спирка: Дениз, Люси и Вики на бясно и изтощително празненство

Палома показа новината в обществените мрежи няколко дни след самото раждане. В персоналния си профил тя разгласява кадър на нея и Доника, само че личицето на бебенцето е закрито с емотикон. През последните месеци моделката много постоянно се оплакваше от сложната си бременност, само че в този момент наподобява в действителност доста щастлива. 

Виж още: Алекс Богданска съжали за развода с Дани Петканов: Моделката развесели мрежата

На всички ни е ясно, че фамилията има много положително финансово положение, само че Палома не стопира да подчертава непрекъснато над това. В сторита тя се похвали с дрешки и аксесоари за нея и бебето на едни от най-луксозните марки по света. Георги безусловно затрупа девойките си с разнообразни капризи. 

 Instagram

Виж още: Сангрия, паеля и обич: Джулката сподели знойто тяло от Испания, обязди обичания пред всички

Преди няколко месеца стана ясно, че Георги Конов има две момиченца от различен брак. За младата моделка това очевидно не е проблем, защото тя бързо се е решила да предприеме сериозната крачка с него.

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР