Преди броени часове, в Индиън Уелс, Новак Джокович претърпя истински

...
Преди броени часове, в Индиън Уелс, Новак Джокович претърпя истински
Коментари Харесай

Джокович до болка откровен за себе си: Нивото ми на игра беше наистина много ниско

Преди броени часове, в Индиън Уелс, Новак Джокович претърпя същински потрес, като сърбинът понесе едно от най-неочакваните провали в кариерата, а точно това от международния номер 123, Лука Нарди с 4:6, 6:3, 3:6. Това бе първа загуба за рекордьора по брой трофеи от Големия шлем против тенисист отвън топ 100 в Мастърс шампионат от 2008-ма насам, а на конференцията си след мача, " Джокера " не спести рецензии по отношение на себе си, без да скрие похвалите си по отношение на младия италианец:

" Лука влезе в схемата, като благополучен губещ в главната скица, затова нямаше какво да губи. Той в действителност игра ужасно. Заслужено завоюва мача, само че бях по-изненадан от моето равнище. Нивото ми на игра беше в действителност доста ниско. "

Световният номер 1 добави и за неналичието на трофеи през 2024-та, като това е първият му сезон с сходно начало на сезона от 2017-та насам:

" Тази година не съм спечелил трофеи. Това не е нещо, с което съм привикнал. Повечето ми сезони започваха с победа на край от Аустрелиън Оупън, от Дубай, или в който и да е различен шампионат. Това е част от спорта. Просто би трябвало да го приемеш. Понякога печелиш, от време на време губиш. Надявам се да реализирам повече позитивни резултати и да не преставам напред. Всеки шампионат, който печеля в бъдеще, ще бъде добре пристигнал за мен. Очевидно би трябвало да подвигна формата си, която не е добра в последните 3-4 съревнования, където в действителност не демонстрирах най-хубавия си тенис. "

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР