Преди близо година и три месеца, един мъж преживя нещо

...
Преди близо година и три месеца, един мъж преживя нещо
Коментари Харесай

Животът на Илиян, който не можеше да погребе майка си, се преобърна

Преди близо година и три месеца, един мъж претърпя нещо ужасяващо. Илиян Пандов от Оряхово загуби своята майка. А тъгата и болката му не спяха до тук. Той беше изправен пред доста неуместна обстановка, защото се оказа в неспособност да прибере умрялата жена от Испания, където е работила.

Действието се разви в разгара на ограниченията против ковид, а това сътвори и събитието „ рисков товар “ по повод тялото на умрялата. Такъв отговор той получи от страна на испанските управляващи след молбата му да прибере и погребе майка си в родината ѝ. Тогава Илиян се свърза с GlasNews.bg.

След интервенция от наша страна и проверяващия публицист Тина Ивайлова мъжът получи голяма поддръжка освен от съгражданите му, само че и от българите в чужбина. След близо пет месеца, борбата с институциите беше извоювана. Илиян съумя да погребе майка си в родния ѝ град Мизия. Той е извънредно признателен на хората, подали му ръка в този сложен миг.

Сега Илиян още веднъж се свърза с екипа на GlasNews, само че този път мотивът е щастлив. Той разгласи, че му следва женитба. Срещнал е прелестна жена, с която е доста благополучен. Намерил си е и работа.

„ Благодаря Тина, на теб и екипа. Без вас това нямаше да се случи. Мама е при мен и към този момент имам семейство “, сподели той.

Екипът ни пожелава дълъг и благополучен брак на Илиян и спътницата му. Благодарни сме за доверието!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР