Преди близо 3 десетилетия една от най-обсъжданите теми в музикантска

...
Преди близо 3 десетилетия една от най-обсъжданите теми в музикантска
Коментари Харесай

Скандални пикантерии от секс живота на Дони: Хасковска мутра три дни го…

Преди близо 3 десетилетия една от най-обсъжданите тематики в музикантска колегия беше дали трансформиралият се за ден в суперзвезда вокалист на група „ Атлас” - Дони е обатен, или не. Заключенията останаха спорни макар многочислените причини, които привеждаха в своя изгода и двата лагера.

Съпругата на музиканта – Нети е индивидът, който не се свени пред близки да повдига завесата над персоналния живот на половинката си и признава с половин уста, че възлюбеният й е ходил и по двата тротоара, само че това от дълго време е в предишното, твърди „ Таблоид “.

„ Добрин е нежна душа, той се интересува множеството от привличането на мисловно равнище, в сравнение с физическо, подобен човек не може да бъде лимитиран от пол, етнос, или обществено положение”, раздува дългокраката русокоска.

Тя обаче с горделивост декларира, че откогато е половинка на Векилов, той не е и помислял да кръшне с друга, без значение дали става въпрос за мъж, или за жена.

Нети не крие, че брачният партньор й е имал многочислени безразборни полови контакти, очевидно с сътрудници и от двата пола, само че всичко това от дълго време е в предишното. Според модерните избрания, Дони може да бъде избран с модерното „ пансексуален”.

Една от най-популярните версии за съмнителната половост на артиста гласи, че мълвата за противоположната му резба е пусната от мутренските среди, с цел да съсипе нежната му душа, откакто дружно с креативния си сътрудник Момчил хитовият реализатор разгласи война на групировките през 90-те. Тогава и двамата се видяха в знамение, притиснати от силоваците. Легенди се носят за това по какъв начин хасковска мутра затваря дуета за три дни в провинциалното си имение след тяхно присъединяване, държи ги голи и гладни.

От друга страна, Дони е прочут с много триумфи и измежду нежния пол, преди да се задоми с Антоанета Добрева. В звук с имиджа си на рокзвезда, грозноватият гласовитко имал интервали от живота си, в които всяка вечер си лягал с друга фенка. Историята обаче помни едно-единствено съществено гадже на Добрин – неговата състудентка Мила Несторова. Освен че била красива и надарена, тя си имала и прочут баща - доайенът на Младежкия спектакъл Иван Несторов. Нещата с Мила били съществени и в един миг дори замирисали на женитба. Изпълнителят на „ Уморени криле” публично изискал ръката на обичаната си, само че бил отсечен на мига от консервативно настроения й татко, защото… мязал на гей.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР