Преди близо 2 години популярният режисьор Люси Иларионов претърпя скъпоструваща

...
Преди близо 2 години популярният режисьор Люси Иларионов претърпя скъпоструваща
Коментари Харесай

България Изтръпна, Ани Хоанг Е В Шок! Нещо Кошмарно Се Случи С Люси Иларионов След Шоковото Отслабване!

Преди близо 2 години известният режисьор Люси Иларионов претърпя скъпоструваща интервенция за стесняване на стомаха в елитна турска клиника и в този момент е неразпознаваем – написа в. „ Уикенд “. За това време той смъкна към 90 кила, само че, за жалост, към този момент се е сблъскал и с отрицателните последствия от фрапантното намаляване – отбелязва изданието.

В момента от 180-килограмовото туловище на Люси Иларионов не е останала и диря. Отслабването му е в действителност впечатляващо, само че пък за сметка на това кожата му е увиснала и е замязял на сбърчен дъртак. Наскоро режисьорът се появи на разположение с приятелката си Ани Хоанг на светско събитие в столицата и съумя да стресне феновете си с външния си тип.

Хубавата вест е, че Иларионов най-сетне е постигнал задачата си и в този момент тежи не повече от 90 кг, само че пък кожата му е изгубила своята жизнеспособност, а по лицето му са се появили грозни бръчки. Режисьорът е докарал тип на спаружена стафида, лицето му е изпито, а сенките под очите му – огромни и тъмни.

Специалистите са на мнение, че свалянето на толкоз доста килограми неизбежно води до провисване на кожата – проблем, който би трябвало да се преодолее оперативно със скалпела.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР