Преди 8 години става аварията в атомната електроцентрала Фукушима-1“ –

...
Преди 8 години става аварията в атомната електроцентрала Фукушима-1“ –
Коментари Харесай

Фукушима след ядрения апокалипсис- 8 години по-късно (галерия)

 Преди 8 години става повредата в атомната електроцентрала „ Фукушима-1 “ – една от най-големите, провокирани от индивида, бедствия в актуалната история. Поради което град Окума  е напълно евакуиран. Как наподобява това място в този момент?

На 11 март 2011 година извънредно мощното земетресение и последвалото   цунами,  унищожиха електрозахранващата система и аварийните генератори на АЕЦ „ Фукушима-1 “. Започва топенето на дейната зона на реактора в трите енергийни блока на централата.

Населението незабавно е евакуирано от териториите в съседство с АЕЦ. Радиационното равнище наоколо до станцията след произшествието надвишава допустимите правила стотици пъти, а финансовите вреди от произшествието се правят оценка на 190 милиарда $.

След 8 години град Окума, в който се намира атомната централа, е запустял. Фотографи постоянно стигат до там, както експерти, по този начин и фенове.

Вижте по какъв начин наподобява японският Припят в този момент:

Синьо-зелените водорасли Спирулина – мощно средство за намаляване на кръвното налягане!

 

Открито е просто средство за намаление на кръвното налягане. Учени от Неаполския университ в Салерно са разкрили просто средство, което дава вяра на хората с високо кръвно налягане. За това…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР