Преди 7 години и половина Дария идва на Европейската седмица

...
Преди 7 години и половина Дария идва на Европейската седмица
Коментари Харесай

Дария и Виктория от „България търси талант“: Търсете помощ, ако гледате куче за пръв път


Преди 7 години и половина Дария идва на Европейската седмица на кинологията в България в град Бургас. По време на представянето ѝ я канят да работи в България, с цел да развива кинологията в България. В същия миг обаче обстановката в Донецк, откъдето е тя, доста се утежнява – в градината ѝ пада бомба. По това време баба ѝ и дядо ѝ са у дома, само че за благополучие не са наранени. Това кара Дария да одобри предлагането ѝ да пристигна в България.

Сега тя е участник в „ България търси гений “, където дружно с Виктория от фондация „ Шаро “ се пробва да обърне вниманието на феновете към ориста на животните в подслон, с цел да стартират да осиновяват повече кучета.



„ Истината е, че бездомните кучета не валят от небето “, сподели Виктория. „ Те доста постоянно са плод на домашно безконтролно отглеждане, по тази причина се стремим да разбираем за изгодите от кастрацията. “

Хората постоянно би трябвало да търсят съвет от опитни хора, изключително когато си вземат домакински любим за пръв път. След това е значимо кучето да се възпита и хора като Дария са доста потребни в тази обстановка.



Двете дами се срещат, когато Дария прави галерия в поддръжка на фондацията. Те не желаят да разкриват какво са приготвили на публиката на идващия стадий от „ България търси гений “, само че биха желали да призоват хората да потърсят повече информация за природозащитните фондации, с цел да схванат с какво се занимават и какъв брой елементарно би могло да бъде всичко, в случай че хората се обединят.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР