Преди 30 години Ахмед Доган тръгна срещу диктатурата. Ако днес

...
Преди 30 години Ахмед Доган тръгна срещу диктатурата. Ако днес
Коментари Харесай

Тадаръков с изненада: Подготвя се завръщането на Ахмед Доган в политиката

Преди 30 години Ахмед Доган потегли против диктатурата. Ако през днешния ден още веднъж се появи такава, той отново ще влезе в политиката! Това съобщи предприемачът и непосредствен до Доган проф. доктор Димитър Тадаръков. Той разяснява има ли условия, в които ръководителят на Движението за права и свободи (ДПС) да се върне в дейния политически живот, както и слуховете за здравословното му положение, които твърдяха грип и даже лек инфаркт.

Проф. Тадаръков отхвърли изрично вторите, а за напускането на дейната политическа сцена предприемачът съобщи, че Ахмед Доган съжалява за своето неявяване в нея, само че " събитията били такива ". " Той следи, преценя, само че не желае да взе участие ", уточни професорът.

Пред Bulgaria ON AIR Димитър Тадаръков даде своята оценка и на работата на ръководещите, от които Движението за права и свободи изиска избор на съмнение и оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

По думите му примерът на едно държавно управление дали заслужава да ръководи и при какви условия, е свършената работа по държавния бюджет.

" Това е един социалистически бюджет- за всекиго по нещо, без развиване и без промени! " Така предприемачът дефинира както приходите и разноските на държавното управление за 2018 година, а също и самата му работа до момента.

Проф. Тадаръков не беше отегчителен за поискания избор на съмнение от Движение за права и свободи, само че съобщи, че това е позиция на всяка политическа опозиционна партия, която е намерила " прецизен и правилен измерител за него ".

" Доколкото разбирам и следя, правилният измерител на Движение за права и свободи е присъединяване на Патриотите и националистите в настоящето ръководство. Всяка партия има своето право да изиска оставката на даден министър ", отговори сбито гостът на малкия екран.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР