Преди 11 месеца Балан и Надежда станаха родители на първородния

...
Преди 11 месеца Балан и Надежда станаха родители на първородния
Коментари Харесай

Балан изригна срещу хейта за новата кола: „Прости са и прости ще си останат“

Преди 11 месеца Балан и Надежда станаха родители на първородния си наследник Матей. Няколко месеца по-късно те се снабдиха със личен апартамент, а преди към месец и с нов първокласен джип. Белият цвят несъмнено е на мода за коли тази година, тъй като знаем най-малко още няколко инфлуенсъри, които се похвали с нов бял автомобил, измежду които Александра Богданска, Йоана Петрова и Йоана Йоко.

Виж още: По-секси от всеки път: Дуа Липа сподели съвършени извивки точно на рождения си ден

Е, новината за придобивката бързо доближи до всички посредством обществените мрежи, въпреки всичко мотивът е в действителност прекрасен. За жал злобарите са на всички места и бързо стартира огромното оплюване по него и жена му тъкмо поради тези всички нови материални придобивки и поради обстоятелството, че те се занимават единствено с инфлуенсърство, а за множеството хора това не е никаква специалност.

Виж още: Карен да му мисли: Златка Райкова най-сетне призна, че е нимфоманка

Месец по-късно Калоян Димитров, както е същинското име на Балан, реши да отговори на всички тези недоброжелатели. Инфлуенсърът е меко казано сърдит на всички тези хора, които са отделили от силата си, с цел да наскърбяват други хора поради триумфите им: „ Прости са и елементарни ще си останат “, добави Балан за злобарите и даже съобщи, че един ден ще напише книга, в която ще си каже безусловно всичко, което мисли.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/ballancho/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР