Предаването “Сделка или не”, което повече от десетилетие забавлява зрителите,

...
Предаването “Сделка или не”, което повече от десетилетие забавлява зрителите,
Коментари Харесай

„Сделка или не” се завръща на екран с нов шанс за каръците

Предаването “Сделка или не”, което повече от десетилетие забавлява феновете, и тази есен ще донесе поредна доза изненади за феновете на риска.

„ Сделка или не” се завръща на 10 септември с нови епизоди, които ще се излъчват всяка неделя от 18.00 ч. В този специфичен сезон банкерът е избрал да даде късмет на каръците, които през годините са си тръгнали от предаването единствено с монета или с предметна премия. Те ще играят против него за 1 кг злато – най-голямата премия в тези епизоди.

За разлика от общоприетите седмични епизоди, този път водещият Румен Луканов ще бъде съпроводен от 22 красиви асистентки – девойките на „ Сделка или не”, които ще му асистират в отварянето на кутиите. Банкерът обаче ще бъде великодушен – никой от участниците няма късмет да си тръгне с по-малко от колкото е спечелил в неговата игра в някой от предходните сезони. В играта ще има 22 кутии и суми от 100 лв. до 1 кг злато.

А някъде всред тях една единствена ще бъде със същата стойност, с която участникът си е тръгнал в миналото. Ако е същински карък, банкерът счита, че обезателно ще избере нея. Ако съумее да я отвори и да я извади от играта, то минималната сума, с която ще си тръгне, е 100 лв..

Водещият ще бъде в неговото всекидневно амплоа, само че продуцентите дават обещание за разлика от предходните епизоди, в този специфичен сезон с изключение на доста обрати в игрите и най-малко още толкоз комични моменти - всяка неделна вечер от 18.00 ч., тъкмо преди централната емисия вести по NOVA.

Ден по-късно в ефир се завръща и „ Семейни войни” още веднъж в 18.00 ч. с нов сезон се завръща и обичаното занимателно спортно шоу „ Семейни войни”. За следващ път от екрана ще ни забавляват водещият Цецо и семействата-участници, които в конкуренция с времето ще се пробват да отгатнат какво са предположили 100 индивида. От екипа разкриват, че единствено за този сезон на 100 индивида са заложени над 6300 въпроси от всекидневието ни, като подбраните 1000 от тях пресъздават най-добре мисленето на мъжете, на дамите или на българина като цяло.

На въпрос, насочен към дамите да посочат най-малко една от съставките на бирата, един от най-често срещаните отговори е... калориите. Продуцентите са подбрали най-интересните въпроси, които ще бъдат сервирани в ежедневна порция по 5, а в атрактивните полемики с изключение на Цветомир Иванов ще вземат присъединяване и самите фамилии. 90-те фамилии участници в новия сезон са избирани измежду над 800 явили се на кастингите в цялата страна.

За разлика от предишни сезони, в този всички фамилии се включиха на първо място, с цел да се забавляват. Печалбата за тях е на втори проект, само че удоволствието им от успеха се ускорява от ден на ден с всяка последваща игра, а феновете ще гледат същинско шоу”, споделя продуцентът Атанас Маринов. „ Имаме и още една изненада – от този сезон почитателите на играта могат да станат част от „ Семейни войни”, като се включат в 100-те индивида, отговарящи на въпросите”, добавя продуцентът на предаването.

Забавлението в ефира на NOVA тази есен е обезпечено. Не пропускайте “Сделка или не” - всяка неделя от 18.00 ч. и „ Семейни войни”- всеки работен ден от 18.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР