Предаването на Ани Цолова ще се разраства. Нали се сещате

...
Предаването на Ани Цолова ще се разраства. Нали се сещате
Коментари Харесай

Журналистика в Чистилището

Предаването на Ани Цолова ще се разраства. Нали се сещате - това мистично начин на живот предаване, което сякаш трябваше да стартира и с което прикриха свалянето ѝ от ефир. Сега към това предаване е време да се причисли и Милен Цветков, който беше свален поради коментар към " гръцкия остров " на премиера. Да поканят в начин на живот предаването и Сашо Диков, и Люба Кулезич - тях ги смъкват по този начин постоянно, че бъдещото им прекъсване би трябвало да бъде авансово уговорено с уговорка в контракта.
Нека всички опитни публицисти се съберат в това начин на живот предаване. То би трябвало да е нещо като Чистилище. Едно радостно пърпорене на дребнотемието, студио в пъстри цветове, обща благосклонност, лекокрили тематики на диалог. Там би трябвало да се разискват брака на Плевнелиев и синоптичката, сватбените наслади на принц Хари и Меган, небивалото намаляване на Джони Деп, да бъде поканен Калин Врачански, който да опише за приключенията си през лятото и по кои морета е карал сърф. В Чистилището би трябвало да е ведро и да господства положително мислене. Малко приложна логика на психиката, препоръки за домакини и въпроси за новото гадже на артиста. Тези публицисти би трябвало да се усещат на курорт, след дълги години пиратстване, пердашене през пръстите, редакторски намеси в слушалките. Умората да питаш " Кой " се нуждае от антидепресивен план.
Дали министър председателят си е купил гръцки остров? Кой предложи Пеевски? " Шайка " ли стои зад " Грипен "? В Чистилището никой в никакъв случай няма да пита това.
Това са въпроси от тежкото минало, обременяващо завещание, което би трябвало да се смъкна от потиснатите плещи на публицистиката. Властта има следният проблем: тя освен е корумпирана, само че и желае да благоденства в корупция необезпокоявано. В безметежно, естествено, естествено положение, което не би трябвало да бъде атакувано с въпроси. Медиите, макар цялата им рецесия на независимост и лакейска предразположеност, не престават да бъдат единственият късмет за корекции върху оня съвместен неуспех, който по табиет назоваваме политика. Но дано вземем ограничения. Никакъв гръцки остров. Пратете Милен Цветков при Ани Цолова. Дайте им начин на живот предаване, направете ги синоптици. Защото, хей, вятър духа и дъжд вали!
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР