Предадоха на съд мним майстор, за измама на две жени

...
Предадоха на съд мним майстор, за измама на две жени
Коментари Харесай

Нито ръцете си остави, нито парите върна: Предават мним майстор на съд в Старозагорско

Предадоха на съд привиден занаятчия, за машинация на две дами в Стара Загора. 38-годишният мъж Ц.Н. е решил да си набира парични средства, като прави поправки действия, свързани с битови повреди в частни домове.

По специалност той е промишлен дизайнер

За задачата изготвил листовки с мобилния си номер и ги популяризирал на разнообразни места в Стара Загора. В резултат на това от 26 май до 9 август м. година му се обадили две дами, които го наели да в профил повреди в домовете им.

Така той получил от тях пари, с цел да им закупи електроуреди, само че не извършил обещанието си, нито пък им върнал парите в общ размер на 1285 лв.. Те го търсили по телефона, само че той към този момент не отговарял.

„ Станах огромен занаятчия, осми разряд стигнах, най-големия. И най-сложни фигури правех, от най-малки до най-големи “, разяснява 93-годишната баба Дора

Обвиняемият Ц.Н. е осъждан. Районен съд – Стара Загора е насрочил първо съвещание по делото през април.

Това е поредна скица за измами в Стара Загора. В началото на февруари жена беше наказана на две години затвор за машинация с недвижими парцели в Града на липите, предава Българска телеграфна агенция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР