Пред този кабинет предстои един много голям тест. Той не

...
Пред този кабинет предстои един много голям тест. Той не
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Пред този кабинет предстои един много голям тест - местните избори

" Пред този кабинет следва един доста огромен тест. Той не е бюджета, който считам, че ще мине. Големият тест е в края на октомври, началото на ноември - локалните избори ".

Това съобщи социологът Димитър Ганев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Всички избори основават нова конюнктура в страната и според резултатите това държавно управление ще бъде сложено под някаква форма на напън, в случай че да вземем за пример партиите, които съставляват това болшинство, получат слаби резултати. Не би трябвало да забравяме, че локалните избори ще дадат една нова обстановка от позиция на 4-годишната вероятност за това партиите какъв брой могат да разчитат на свое посланичество по места. Местните избори са от изключително значение за всички партии, тъй като локалната власт е фундамента на всяка една партия ", счита той.

" Винаги кадровите решения водят до някакви разтърсвания. С оглед на назначенията държавното управление е на Политическа партия и тази партия ще носи отговорност за него. Не споделям, че ГЕРБ нямат отношение, те имат отношение в крепенето на парламентарното болшинство. От една страна ГЕРБ споделят - " ние отговаряме единствено за външната политика ". Тях ги устройва, тъй като не поемат отговорност за цялостните дейности на кабинета отвън външната политика. От друга позиция Политическа партия и Демократична България не споделят - " не, вие носите отговорност ", а споделят - " те не носят отговорност, тъй като те не вземат участие в кабинета ". Политическа партия и Демократична България се пробват да оправдаят обединението с ГЕРБ, казвайки, че ГЕРБ не вземат участие ", добави Ганев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР