Пред Свети Александър Невски няма да е разрешено паркирането на

...
Пред Свети Александър Невски няма да е разрешено паркирането на
Коментари Харесай

Фандъкова: Ще бъде забранено паркирането пред Св. Александър Невски

Пред " Свети Александър Невски " няма да е позволено паркирането на рейсове, до седмици ще разгадаем казуса със стоянките, сподели кметът на София Йорданка Фандъков.

 Йорданка Фандъкова, кмет на София: Подготвяме нова скица за паркиране на туристически рейсове, още през 2014 година приехме да се паркира пред " Александър Невски ", тъй като се борехме за туристи, в този момент имаме нова обстановка. Ще променим схемата, като рейсовете единствено ще оставят туристите там, а след това ще се отдръпват за паркинг на друго място. Но все ще имаме потребност от туристи.

Има 27% растеж на задграничните туристи. Това е повече работа за дребния и междинен бизнес, добави Фандъкова.
Йорданка Фандъкова, кмет на София: Това е част от икономическото развиване на града и работим в тази посока. Готвим се и за председателството, тъй като това е една опция да презентираме града си пред доста хора, които образуват публично мнение
Кметът на София разяснява и такса боклук.
Йорданка Фандъкова, кмет на София: Предвижда се по-справедлив метод за заплащане на такса боклук. Но няма още съответно решение. Трябва огромните общини да се подготвим добре, с цел да не се стигне до трагично увеличение на такса боклук, би трябвало да се откри салдото, с цел да се понижи таксата за бизнеса. Има способи най-малко на база на количеството бизнесът да понижи таксата си. Важно е да има благонадежден механизъм за хората, които живеят в обещано жилище. Понеже има хора, които са регистрирани, само че не живеят и контролът ще е малко комплициран.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР