Пред Съдебната палата в София се проведе мълчаливо бдението в

...
Пред Съдебната палата в София се проведе мълчаливо бдението в
Коментари Харесай

В памет на Милен Цветков! Мълчаливо бдение пред Съдебната палата в София

Пред Съдебната палата в София се организира безмълвно бдението в памет на журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, съобщи кореспондент на NOVINI.bg

Подобни бдения се организират и пред всички правосъдни покои в регионалните градове у нас.

Хората, които се включиха в него, сервираха цветя и обявиха, че желаят обективен правосъден развой. Те са безапелационни, че всеки, който убиват на пътя би трябвало да получава заслужено наказване. "Не може да се криеш зад някаква идентичност и да се бяга от закона ", отсякоха още те.

Бившата брачна половинка на Милен Цветков проговори за трагичния случай

Присъстващите декларират, че няма да оставят нещата по този начин и причинителят би трябвало да получи заслужено наказване.
6
NOVINI.BG напомня, че журналистът Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва бе погубен в зверска злополука на връх Великден. Тогава пияният и дрогиран 22-годишен Кристиян Николов се вряза с джипа си в чакащият на червен светофар Цветков, в резултат на което водещият издъхна на път към болница "Пирогов ".

Бдение в няколко града след гибелта на Милен Цветков
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР