Пред руския президент Владимир Путин преди няколко години заявих, че

...
Пред руския президент Владимир Путин преди няколко години заявих, че
Коментари Харесай

Борисов заговори за експертен кабинет и руски шпиони

„ Пред съветския президент Владимир Путин преди няколко години заявих, че на територията на България не позволяваме такива неща. Прокуратурата е доста прецизна в това отношение. За да работят ДАНС и Прокуратурата, значи има задоволително информация ”. Това зави министър председателят Бойко Борисов в първи коментар за последния шпионски скандал, обвързван с съветски дипломати у нас.
Подробности за абсурда и кои са шпионите. Има ли напън върху българската прокуратура и, съгласно някогашният боен министър Николай Ненчев.
Министър-председателят разяснява предлагането на Движение за права и свободи за сформиране на експертен кабинет. За това прикани и вицепремиерът Красимир Каракачанов, който разгласи,че е подготвен да подаде оставка в името на разговора в страната.
„ Проблемът на сегашната обстановка е, че доста от извънпарламентарни парии, които не по моя виновност се разцепиха, не можаха да влязат в него. Оформиха се няколко политически плана, които са длъжни да " загряват към пистата ", с цел да си подберат гласоподаватели. Те няма да спрат, разбирам ги. Това е в тяхна изгода. Не значи обаче, че на всеки, който му се приискат избори, да ги организираме ”, съобщи Борисов.
 От Движение за права и свободи към Борисов и Радев: Диалогът върви, когато самолетоносачът е в залива От Движение за права и свободи към Борисов и Радев: Диалогът върви, когато самолетоносачът е в залива
Избори в България ще има напълно скоро, без значение дали предварителни или не. Мълчанието е доста по-силно обръщение – посланието на прочие..
„ Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-вече, както и мен, тъй като мога да си работя за партията, а не да се движа по социално-икономически и финансови тематики. Важните тематики за България ги свършихме в този мандат. Експертен кабинет е верен, в случай че има висока политическа просвета във всички ”, разгласи министър-председателят.
Изненадващо, съгласно Борисов разговорът сред Министерския съвет и Президентството върви. „ Коментираме генералитета, посланиците и мероприятията дружно ”, добави той, изброявайки съгласувателните процедури по закон.
И не пропусна да подчертае, че президентът към този момент не извършва конституционната си функционалност, а е " политически индивид ". Какъв обаче?
„ Радев към този момент е политически състезател. Той не е равно далечен, не е неутрален. Той е доста мощно политически декориран. Към коя политическа партия – дали ще е нова, към Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи, които го избраха, сигурно не е към ГЕРБ. Това обаче го прави индивид ”, безапелационен бе министър председателят.
Премиерът още веднъж акцентира, че единствено поради подхванатите ограничения от държавното управление в България към момента не могат да се усетят с цялостна мощ следствията от пандемията от ковид.
 Отровното трио: След изказването на Движение за права и свободи, Борисов няма късмет да задържи властта Отровното трио: След изказването на Движение за права и свободи, Борисов няма късмет да задържи властта
" След 53 дни на митинг, които потвърдиха на международната общественост и на целия български народ, че корумпираното държавно управление, ръководено от...
„ Безработицата в България е към 7.5 %. В Съединени американски щати и други европейски страни минава 25-30%. За мое страдание Европа не се съгласи да направи общ медицински протокол ”, сподели още той.
Цялото му изказване можете да видите в идващото видео:

 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР