Пред Нова телевизия тази сутрин кметът на София Йорданка Фандъкова

...
Пред Нова телевизия тази сутрин кметът на София Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

Терасата на шефа на КПКОНПИ изяла Калинов

Пред Нова телевизия тази заран кметът на София Йорданка Фандъкова уточни, че прекъсването на инспекцията на терасата над жилището на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е коствала поста на началника на строителния надзор в София арх. Влади Калинов.

 „ За мен доверието е значимо. Показала съм, че не желая да има подозрения в нашите дейности и тяхната правомерност. И в случай че има такива, би трябвало да се вземат безапелационни ограничения. Арх. Калинов е сериозен експерт, дава си сметка и си подаде оставката, която одобрих. Работила съм постоянно по този метод. Разделяла съм се с хора, които са работили добре, само че са правили някакви пропуски и неточности. И считам, че това е отговорността “, изясни Фандъкова и уточни, че в работата си следва поредна политика.

Тя съобщи, че ще разгласи своето решение дали ще се кандидатира още веднъж за кмет на София, когато го вземе. „ Сигурна съм, че всички претенденти деликатно ще обмислят, ще вземат решение и се надявам да предложат положителни планови планове за града. Но, за жалост, виждам, че насоката на акциите нормално е в отрицателен проект. А за мен постоянно е било значимо да се оферират положителни решения за смяната на града. Така че акцията на ГЕРБ ще бъде в тази поска, без значение дали се кандидатирам аз или не “, изясни Фандъкова.

Кметът на София разяснява и тематиката за ремонтите в града, като уточни, че най-големите проблеми са свързани с осъществяването на огромните планове, които е значимо те да бъдат следени. По думите ѝ значими са и реакциите на жителите. „ Не плащаме за недобре свършените действия – над половин милион лв. са глобите, които към този момент съм наложила за ул. „ Граф Игнатиев “. И има още благоприятни условия за наказания “, съобщи тя.

Във връзка с преваляванията и наводнените сектори на ул. „ Солунска “, Фандъкова уточни, че казусът са били две запушени шахти. „ Имахме съществени проблеми в доста региони на София, само че екипите реагираха съществено и съумяха доста бързо да се оправят. Следим доста деликатно климатичните промени “, съобщи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР