Пред NOVA проговори човекът, извел Северин от България. Синан е

...
Пред NOVA проговори човекът, извел Северин от България. Синан е
Коментари Харесай

От Русе до Хамбург: Проговори човекът, извел Северин от България

Пред NOVA проговори индивидът, извел Северин от България. Синан е оказал помощ на хипотетичния палач на Виктория Маринова от Русе да избяга в Германия. Кара го с колата си до Хамбург. Двамата се познавали от махалата.

``
реклама

Синан твърди, че през целия път Северин не споделил, че е изнасилил и умъртвил Виктория. 

" Изобщо не ми е споделил нищо. Беше от самото начало безмълвен. 30 часа карах. Говорихме си общи неща. За толкоз часове, да е приказвал половин час ", споделя младият мъж. Той схваща, че е возил обвинен за ликвидиране, едвам когато го оставя в Хамбург и немската полиция стартира да търси и двамата.

Роднините на арестувания Северин: С него е имало и още двама души

Синан се прибрал в България, с цел да даде показания. Не е арестуван. Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. Детски рожден ден. По думите му хипотетичният палач на Виктория бил пийнал, само че не толкоз доста. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал самичък.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това споделя дамата, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди този момент. Тя се опасява да застане пред камера. Твърди, че не е е забелязала килъра.

Страхуват се и в махалата в Русе, където е живял Северин. Носел се слух, че ще следва възмездие. Кварталът към момента се охранява от полиция. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР