Пред фалит е изправен Слави Трифонов заради харчовете около кабеларката

...
Пред фалит е изправен Слави Трифонов заради харчовете около кабеларката
Коментари Харесай

Слави Трифонов продава мезонет за 4 милиона лева

Пред банкрут е изправен Слави Трифонов поради харчовете към кабеларката си, която е на път да хлопне кепенците. Недоимъкът на рейтингови излъчвания и неналичието на доходи от реклами принудиха Дългия да проси спонсори във фейсбук, само че апелите му по този начин и не доближиха до огромните компании у нас, а социологическите организации не престават да слагат малкия екран му в дъното на всички ранглисти.

Сега Трифонов е подхванал крайни ограничения, научи „ Ретро “. От 17 януари той е пуснал в продажба големия си мезонет на столичния бул. „ България “, който населява през последните месеци. Скандална е цената, която Трифонов е оповестил за палата си, продаващ се дружно с цялото обзавеждане, антиките и творбите на изкуството в него. Справка с организацията за недвижими парцели, която предлага жилището на Дългия, демонстрира, че новият притежател на мезонета ще би трябвало да се бръкне 1 840 000 евро без Данък добавена стойност, което калкулирано в левове се равнява на сумата от 4 милиона. Описанието на суперлуксозния многостаен апартамент гласи, че той се намира покрай кръстовището на бул. „ България “ и бул. „ Гоце Делчев “ в София. Сградата е въведена в употреба през 2008 година, разпознаваема с съвършената си вентилируема фасада и известен ресторант на партера.

Кооперацията, чийто финален етаж принадлежи на Трифонов, има лична рецепция, необятно представително предверие, денонощна защита, видеонаблюдение, както и частен асансьор, който води непосредствено до покоите на учиндолеца. Мезонетът му е обзаведен по дизайнерски план – суперлуксозно осъществяване с най-високия клас материали, само че закъсалият за пари чалгар е подготвен да се раздели дори с поръчковите си мебели и творби на изкуството. Като систематизиране палатът му се състои от входно предверие и коридори с обшивка от вносен камък и екзотично дърво, обилие от шкафове и дрешници. Цялото това пространство е приобщено към огромна колкото 4-стаен апартамент дневна от 130 кв. м с мека мебел, трапезарна част – 40 кв. м, дизайнерска кухня с висок клас електроуреди. Освен това Трифонов се шири в още две независими стаи, всяка от тях със лична баня, разполагаща с тоалетни, бидета, будоар с джакузи, складова част с бойлер, пералня, сушилня, както и особено помещение за гладене. Отделно палатът има и два големи дрешника с прозорци и огледала, фитнес център, кабинет и два просторни балкона с панорамна панорама към Витоша. Спалните на Трифонов също са обзаведени с поръчкови мебели и бутикови осветителни тела. Мезонетът му върви и с бонуси – слугини, СОТ, както и три паркоместа, всяко на цена 22 000 евро. За тези екстри обаче купувачът ще би трябвало да заплати в допълнение.

От фотосите към обявата се вижда, че Слави към момента населява баровския апартамент. Присъствието му си проличава най-много по козметиката в банята и високия стол в душ кабината, на който той се къпе, защото не може да стои дълго време прав поради болките в краката си.

Припомняме, че Дългия не за пръв път се пробва да продаде въпросния мезонет. Преди няколко месеца той още веднъж бе подготвен да се раздели с обичаното си жилище, само че се отхвърли единствено седмица след стартирането на обявата. Сега обаче почнали да го притискат финансови несгоди. Той бил гневен, че няма спонсори, че никой не популяризира в негледаемата му кабеларка, че имиджът му тотално срутва. А видни анализатори предсказват цялостен неуспех и на политическия му план, който той от месеци даже не може да записва. /tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР