Пред bTV Кралев посочи, че обвиненията на министър Василев са

...
Пред bTV Кралев посочи, че обвиненията на министър Василев са
Коментари Харесай

Кралев за обвиненията на спортния министър: Пълни глупости!

Пред bTV Кралев уточни, че обвиняванията на министър Василев са " празни приказки ", не е бил привикван от прокуратурата и няма разпитвани към този миг лица. Според него офанзивата от страна на актуалното управление на спортното министерство е поради неналичието на свършена работа.

" Ясно е, че не могат да ни простят всичко това, което е направено”, уточни Кралев и изреди по лист раздадени пари, издигнати зали, извоювани от спортисти медали по времето на ГЕРБ.

По следите на 20-те милиона

" 15 млн. лева липсват от спортните салони - парите са изхарчени, няма ги при нас. Това е неприкрит образец за корупция. Милиони левове единствено за спортните салони. Няма един гвоздей забит в тези салони. Това е една незаконна група - аз знам кой, вие знаете кой, само че ще оставя на органите да го потвърдят ", съобщи през вчерашния ден министър Василев.

Според Кралев обаче проблем няма. По думите му е била оповестена социална поръчка, определени са били фирми-изпълнители, с които са подписани съответните контракти и са платени пари против гаранции. Обявена е била поръчка за строителен контрол, избрн е реализатор, само че парите не са му били преведени. Междувременно договорите с фирмите-изпълнители на строителството са изтекли и не са били възобновени.

" Кой е ощетил страната? Ние ли, които сме спазили разпоредбите и сме желали да създадем физкултурни салони за под 800 000 лв., а в този момент не може да се направи салон и против 2 млн. лв.? За всички пари, които са превеждани е имало социална поръчка. Това е клюка “, съобщи Красен Кралев.

" Парите са във компаниите. Те не се губят. Някои са ги върнали, другите имат правосъдни разногласия за това кой е отговорен тези планове да не бъдат приключени ", изясни Кралев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР