Пред българското общество стоят ясни приоритети, които трябва да са

...
Пред българското общество стоят ясни приоритети, които трябва да са
Коментари Харесай

Даниел Митов: Трябва промяна в законодателството, за да се откъснем 100% от руския газ

Пред българското общество стоят ясни цели, които би трябвало да са дълготрайно позволени. Ясно е, че би трябвало да има диверсификация, даже приказваме за законодателство, което напълно - 100%, да ни откъсне от съветския газ, сподели Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ.

Това той планува да се случи в идващия парламент, защото по думите му хората желаят на ниска цена газ и това може да стане при дълготрайни контракти с транспарантни условия.

Така Митов разяснява целите на ГЕРБ за идващия парламент, оповестени през днешния ден от Бойко Борисов.

Според Митов би трябвало да създаваме и личните си залежи, в това число и концепцията за шистов газ. Навремето, когато беше на власт, ГЕРБ не разреши създаване на находищата за шистов газ. Проблемът били тогавашните технологии, които обаче през днешния ден били изменени, изясни пред Българска национална телевизия Митов.

Той разгласи и нов приоритет, с изключение на 6-те, посочени от Борисов - да осъществим критериите за еврозоната оптимално бързо.

Митов съобщи, че в идващия парламент от ГЕРБ биха работили с всяка една партия, която поддържа посочените през днешния ден цели. Но добави, че имат и други цели, за които същи биха търсили поддръжка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР