Преброяването на населението в Северна Македония разкри интересни данни за

...
Преброяването на населението в Северна Македония разкри интересни данни за
Коментари Харесай

Според преброяването: Викинги, джедаи и марсианци също живеят в С. Македония


Преброяването на популацията в Северна Македония разкри забавни данни за етническата принадлежност. По публични данни от преброяването част от жителите по въпроса за етническата принадлежност са се оповестили като викинги, джедаи, марсианци. Като такива в преброяването има 472 души - 278 мъже и 194 дами.

Директорът на Статистическата работа Апостол Симовски съобщи, че това са глупави и измислени отговори, по тази причина решили да ги сложат всички в директория " незнайни ".

Не знам по какъв начин да ви го обясня, само че имаше хора, които бяха запитани за етническата им принадлежност и които измислиха отговорите. Не можем да кажем на хората да бъдат съществени, тъй като те имат право да се усещат по този начин, както настояват, че се усещат, разяснява той, представен от bTV.

Едва 3504 души в РСМ са се определили като българи, като това провокира остри политически мнения у нас, в това число - че в някогашната югорепублика към момента хиляди се опасяват да признаят българския си генезис.

На този декор 1 089 000 жители са се оповестили за православни християни, а 590 000 души за мюсюлмани.

В западната ни съседка са показани съвсем всички вярвания и богове, тъй че будизмът е осмата вяра в страната с 894 почитатели, също по този начин има и над 1000 " Свидетели на Йехова ".

Северна Македония направи броене на популацията си след повече от две десетилетия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР