Пребитият до смърт 55-годишен мъж в центъра на Пловдив е

...
Пребитият до смърт 55-годишен мъж в центъра на Пловдив е
Коментари Харесай

Трагедията в центъра на Пловдив: Убийците и жертвата били не...

Пребитият до гибел 55-годишен мъж в центъра на Пловдив е бил безприютен, водел бездомнически метод на живот. Това най-малко настояват пловдивчани, които постоянно се събират в градинката до Джумая джамия. По думите им, жертвата и двамата задържани били съвсем неразделни. Събирали пари между тях и си купували пиячка от денонощните магазини. " Не са се карали или да са се били. Винаги са били мирни, не са пречели на другите. Пият си умерено и си приказват ", разяснява пенсионер, който всеки ден се събира на мохабет с връстници в градинката.



От денонощните магазини наоколо също потвърдиха, че постоянно си купували алкохол и се напивали. Досега обаче сред тях не е имало такива кавги или замяна на удари.

От близкото заведение пък разбрали, че става нещо по наличието на полиция и никой не е видял нищо.



Джамията е опасана с камери за видеонаблюдение, които най-вероятно са спомогнали за разкриването на причинителите.



Никой от разпитаните от медията ни обаче не съумя да назове жертвата по име.

Все още не е ясно за какво сред тях е зародил разногласието, довел до гибелта на 55-годишния мъж. Приятелите му по чашка са арестувани за зверството през вчерашния ден вечерта до Джумая джамия. От аутопсията стана ясно, че повода за гибелта е черепно-мозъчна контузия. Аверите му са го налагали грубо по цялото тяло и по главата, като най-после паднал и умрял. Почерпените открили, че не мърда и се изпарили от мястото.

фотоси от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР