Пребиха полицайка в София, помагаща на ученици да пресекат.Може би

...
Пребиха полицайка в София, помагаща на ученици да пресекат.Може би
Коментари Харесай

Полицайка беше нападната от мъж и жена, докато регулира движението на пешеходна пътекa

Пребиха полицайка в София, помагаща на възпитаници да пресекат.

Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама, изясни пред bTV Розита Милачкова. Полицайка беше нападната от мъж и жена, до момента в който контролира придвижването на пешеходна пътека в столичния квартал " Бояна ".

Розита Милачкова извършва служебните си отговорности като помага на учениците от 52 ОУ " Цанко Церковски “ умерено да минават през пешеходната пътека. Това прави и в понеделник по здрач, когато мъж и жена застават на пътя и стартират да пречат на преминаващите коли.

Полицайката ги моли да се оттеглен, само че в отговор и двамата се нахвърлили върху нея.

" При моята молба да изоставен пешеходната пътека, използваха нецензурни думи и даже си разрешиха да ударят чиновник на реда, което е извънредно грозно от тяхна страна. Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама. Не знам може би това им е дало мощ “, изясни Розита Милачкова.

Мъж става очевидец на протичащото се, до момента в който води детето си на подготовка в учебното заведение. Той се стича на помощ на полицайката.

" Видимо тя не можеше да се оправи сама, стопирах на пешеходната пътека, паркирах и пресякох. Започнах да викам, избутах мъжа, хванах дамата, която удряше полицайката “, сподели Радослав.

Минути по-късно на място идват и екипи на полицията. Нападателите са арестувани. Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане. Служителката на полицията е прегледана от Спешната помощ. Предстои да бъдат открити контузиите ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР