Преби ме в тоалетната на кантората. Имам синини и оттоци

...
Преби ме в тоалетната на кантората. Имам синини и оттоци
Коментари Харесай

Пребитата адвокатка: Чувах как отгоре хора си говорят, а аз пищах. Никой не ми помогна

Преби ме в тоалетната на адвокатската фирма. Имам синини и оттоци по главата, лицето, краката, души ме, удря ме, сподели че ще ме изнасили. Опитите му продължиха 1 час. Това съобщи нападнатата юристка Валентина Каменарска в предаването "Събуди се " по Нова телевизия.

"Спрях да крещя 10 минути по-късно откакто ме атакува, на вратата се звънна и тогава още веднъж започнах да крещя. Никой не ми оказа помощ. Отново опита да ме задуши ", описа още тя.

"Аз съм на партера, от самото начало балконската врата беше отворена, има единствено една дребна ограда. Никой не се престраши да влезе или да извика полицията. А писъците ми са чути. Чувах по какъв начин майсторите, които правиха ремонт на горния етаж, вървят и си приказват. Невъзможно е да не са ме чули. Явно подобен ни е манталитетът. Може би са си помислили, че е битов сигнал. Трябва да има превъзпитание. Не може това нещо да се счита за обикновено ", разяснява Валентина.

"Коментарите под първите публикации, които се изписаха за мен бяха за това, че си го заслужавам, окайвам ли се, че не е съумял да ме изнасили, че по този начин би трябвало тъй като цените ми са високи ", добави Каменарска.

"Опитах да си печеля време, пробвах да го заговарям и да го запитвам неща. Дори не помня. Опита да се възбуди полово, само че тъй като му приказвах не съумя ", описа още тя.

"Да си жертва не е срамно. Не ме е позор, аз не съм нападнала никого ", безапелационна бе Валентина Каменарска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР