Празникътпо повод 15-та годишнина на СОНИК СТАРТ, който се проведена

...
Празникътпо повод 15-та годишнина на СОНИК СТАРТ, който се проведена
Коментари Харесай

Вълнуващ празник по повод 15-та годишнина на СОНИК СТАРТ в град Левски

Празникътпо мотив 15-та годишнина на СОНИК СТАРТ, който се извършена 15 ноември в град Левски е кулминационна точка на поредност от разнородни акции, начинания и събития през 2023 година, които СОНИК СТРТ организираза честване на 15-те години грижи за положителния старт.

Най-големият снабдител на обществени услуги в България към този момент има шест центъра за обществени услуги в град Левски в помощ на деца и възрастни.



Рожденият ден на неправителствената организация СОНИК СТАРТ на 15 –ти ноември в град Левски беше спортно предизвикателство за 15 тима с по 5 участника, които символизират15 години напредък, игри и единение на общността.

15 елементи от пъзел скрити на 15 места търсиха и откриха тимовете, ориентирайки се по карта с решение на загадки.

Кметът на Община Левски Любка Александрова, капитан на първият тим, тим „ Вихър ”, благодари от сърце за прелестната самодейност, а от СОНИК СТАРТ йблагодариха за поддръжката.



Любка Александрова: „ Честит рожден ден на СОНИК СТАРТ! Накарахте ни да се почувстваме 15 годишни, доста добре спортувахме.Нека положителното,което дарявате на общините да се мултиплицира още доста, доста години. Успех и здраве на екипите на СОНИК СТАРТ! ”.

Специалното събитие на деня беше сглобяването на голям пъзел с логото на СОНИК СТАРТ.

Всички тимове получиха дарове, тъй като самото присъединяване към този момент е победа, разгласи Красимир Станчев. Най- добре справилият се с предизвикателстватаотбор„ Феникс ” с лидер Наталия Чингова получи и специфична премия - торта за рождения ден на СОНИК СТАРТ.



Отбелязването на15 години СОНИК СТАРТе мотив и опция за сливане, за следващ път,в креативност и интензивност за положителния старт на младежите и на локалната общественост.

За всички пристигнали на празника,на площада пред Община Левски на 15 ноември,имаше занимателни и вдъхновяващи действия и ателиета зареждащи духа с въодушевление.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР