Празник на химика организира на 3 юли торовия производител Неохим

...
Празник на химика организира на 3 юли торовия производител Неохим
Коментари Харесай

Богата програма подготви Неохим за професионалния си празн...

Празник на химика провежда на 3 юли торовия производител " Неохим " АД край Димитровград. За XIX път след едногодишно спиране поради пандемичната конюнктура. Служителите на компанията ще имат опцията още веднъж да отпразнуват професионалния си празник. Тържественото събитие ще се организира до язовира в село Черногорово.

От управлението на " Неохим " АД са помислили освен за своите чиновници, само че и за техните деца, програмата ще започва в 10 ч. с куклен спектакъл. Посетителите ще имат опцията да следят и магическия спектатъл на Тео Маджик. Малко по-късно всички ще се веселят с осъществяванията на възпитаниците на " Академия за гении " и ще танцуват български хора със " Звездица ". Между всяко осъществяване уредниците от " Неохим " АД са планували тик-ток с денс студио " Стрийт дъст ".

В 12 ч. изненада за присъстващите ще бъде концерта на родната изпълнителка Надя Казакова, която ще забавлява гостите в продължение на един час.

Паралелно със занимателната стратегия ще се организират игри за дребни и огромни - разходка с каяк, пейнтбол, футболен дартс, пердах с водни пушки, надяждане с дини, битка със сумо костюми, игра " Улови бананите! ", пинята, пердах с възглавници и изобразяване. Ще има още надуваем палат и аниматори.

Естествено, управлението на компанията е помислило и за тези, които не разполагат със личен превоз. Автобуси на компанията ще потеглят от паркинга зад бившето кино " Химик " и паркинга на постройката на Административнопроцесуален кодекс в 9.30 часа на 3 юли. Връщането е в 13.30 ч. още веднъж с проведен от " Неохим " АД превоз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР