Празничната еуфория през декември ни кара да бъдем много по-разточителни

...
Празничната еуфория през декември ни кара да бъдем много по-разточителни
Коментари Харесай

Избери идеалното деколте за теб – съвети от стилиста Тод Рамос

Празничната еуфория през декември ни кара да бъдем доста по-разточителни от нормално. Купуваме както топли облекла, по този начин и рокли и тоалети за Коледните празненства и Новогодишната нощ. Затова ти предлагаме къс гайд по какъв начин да избереш най-подходящото за теб деколте.

Различните форми отиват на друг вид дами съгласно размера на бюста, дължината на шията, формата на лицето и силуета като цяло. Ето какво споделя по въпроса стилистът и продуцент на фешън шоута Тод Рамос: “Често, когато един пуловер, тениска или рокля не наподобяват добре на фигурата на дадена жена, това се дължи на несъответствуващото деколте ”.

Кое деколте ти подхожда най-вече? Ето какви упътвания дава стилистът:

Ключицата и зоната на деколтето са едно от най-съблазнителните неща у една жена. Ако носиш блуза, която е с по-отворено деколте, ще изглеждаш по-слаба и по-стройна.

Деколте във формата на горната част на сърце, квадратни, V-образни и дълбоки, обли деколтета

Те наподобяват добре съвсем на всяка жена. Особено подобаващи са за нисички дами с къса шия, защото издължават образно горната част на тялото и притеглят вниманието към лицето. Рамос акцентира, че не би трябвало да се увличаш с деколтето и да разкриваш прекомерно доста, в случай че задачата ти е стилна и класна визия.

Тези отворени деколтета не са добра алтернатива единствено за дами с извънредно дълга шия или с огромно наднормено тегло.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР